• САМО ДНЕС 27.11.2018! Безплатна доставка до офис на Спиди за всички поръчки над 19,90 лв.  Безплатен подарък към поръчката ще бъде предоставян за поръчки над 49,90 лв.

Безплатна доставкаЗа поръчки над 79 лв, цената на доставката и таксата за наложен платеж, я заплащаме ние. Получаваш също така безплатен подарък Стандартна Кутия за красота с включени пет продукта. Ако сте направили поръчка до 16:00 часа на съответния ден, тя ще бъде доставена на третия работен ден. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда.

Безплатна доставка – За поръчки над 89,90 лв., цената на доставката и таксата за наложен платеж, я заплащаме ние. Получаваш също така безплатен подарък Стандартна Кутия за красота с включени пет продукта, част от които от висок клас козметика и грим. Ако сте направили поръчка до 16:00 часа на съответния ден, тя ще бъде доставена на третия работен ден. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда.

Когато общата сума на поръчката е под 79 лв, отново получавате подаръци или Кутии за красота, които може да разгледате тук: https://www.lipbalm.bg/страхотни-подаръци/ . Ако е направена до 16:00 часа в съответния ден, ще бъде доставена, както следва:

  1. С Икономична куриерска услуга на Спиди: Доставката е на третия работен ден от деня, в който е направена поръчката, при съгласие от двете страни за изпълнението в случай, че продукт не е наличен, замяната му с друг или отказ от съответния . Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда. Поръчка, направена в петък, ще бъде получена в понеделник. Поръчка, направена в събота до 11:30 часа, ще бъде получена във вторник. Цена на доставка: до 0,5 кг – цените варират от 3,60 до 4,60 лв; до 1 кг – от 3,90 лв до 4,80 лв. Заплащането на поръчката е чрез наложен платеж т.е. в момента на доставка от куриера, заплащате дължимата сума на него. 
  2. С Експресна куриерска услуга на Спиди: Доставката е на следващия работен ден от деня, в който е направена поръчката, при съгласие от двете страни за изпълнението в случай, че продукт не е наличен, замяната му с друг или отказ от съответния. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена във вторник. Поръчка, направена в петък, ще бъде получена в събота. Поръчка, направена в събота до 11:30 часа, ще бъде получена в понеделник. Цена на доставка: до 0,5 кг – от 4,90 лв до 6 лв; до 1 кг – от 6 лв до 6,90 лв. Заплащането на поръчката е чрез наложен платеж т.е. в момента на доставка от куриера, заплащате дължимата сума на него.
  3. Евтин вариант на доставка: При използване на новата изгодна пощенска услуга Спиди Поща т.е. получаваш твоята поръчка в офис на Speedy, цената на доставката е: от 2,90лв до 3,60 лв. Цената е в съответствие с размера на кутията и размерите на поръчаните продукти. Доставката е на следващия работен ден, ако поръчката е направена до 16:00 часа на предходния.

 

Срокове за изпълнение и получаване на поръчката? – Вие ще получите продуктите си още на следващия ден, ако за доставка сте избрали Спиди Поща и продуктите са в наличност. Ако не са в наличност, ние ще се свържем с Вас, като Ви изпратим e-mail за уточняване на подробностите около Вашата поръчка. Ако сте избрали да получите Вашата поръчка до желан адрес, в зависимост от Експресна или Икономична куриерска услуга, ще я получите съответно на следващия работен ден или на третия ден, след като сте направили поръчка при нас. Поръчки, направени в събота, ще бъдат изпълнени в понеделник или вторник.

Магазинът си запазва право да удължи срока на доставка с от 3 до 8 дни, когато се налага по зависещи или независещи причини.

За да продължите към онлайн магазина, натиснете тук

За да видите какви подаръци ще получите с Вашата поръчка, натиснете тук